Onder renovatie en onderhoud verstaan we het zagen vanFaay-boomverzorging-0(verwaarloosde) houtwallen, bomenlanen, struikgewassen of ander groot groen.

Door de veelzijdigheid van ons materiaal kunnen we projecten zeer efficiënt uitvoeren. Zo past er bijvoorbeeld naast onze versnipperaar óók nog een graafmachine op de aanhanger. Zagen, versnipperen en direct de stronken uitgraven!

Door het zaagwerk te combineren met onze compacte versnipperaar werken we schoon en efficiënt op.

Aangezien dit gespecialiseerd werk is, worden we vaak door hoveniers ingeschakeld. Door onze samenwerking met hoveniers, kraanbedrijven en aannemers kunnen wij u altijd helpen aan de juiste contacten.

 

Tuinrenovatie

Hierboven ziet u een renovatie project wat wij compleet hebben verzorgd. Allereerst hebben we een aantal grote struiken en bomen klimmend gekapt en afgevoerd. Op de linker foto ziet u de tuindeur waar de graafmachine precies doorheen kon. Het uitgraven van de stronken was noodzakelijk aangezien het maaiveld lager kwam te liggen. Vervolgens is er door ons een zwarte lariks schutting geleverd en geplaatst zodat het geheel weer mooi strak is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven ziet u hoe we de oude watergang van Deurzerdiep vrijzagen in opdracht van Waterschap Hunze en Aa’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zijn we diverse bomen aan het kappen en direct versnipperen. Zo houden we de werkplek schoon en overzichtelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier ziet u hoe wij een veld vol elsjes afzagen, versnipperd en dezelfde dag nog uitgegraven. Niet alleen de versnipperaar, maar ook de graafmachine past op de aanhanger.

16726_1556573621254118_9022951649112297114_n